Nu har vi möjlighet att anordna en Minfulness kurs även i vår. Den ebjuds alla våra medlemmar (max 15 st). Bli medlem!

image

Mindfulness

Mindfulness
En del i DBT terapin, som många av våra anhöriga genomgår. Men framförallt är det en kurs för oss själva, för att på ett bra sätt lära sig att ”stanna upp” och må bättre.

Vi har även turen att även denna gång ha som instruktör Mikaela Gahnberg, nedan hennes egen beskrivning:
Andnings och meditation i form av yoga och mindfulness har varit en del av mitt liv i 10 år och hjälpt mig finna inre lugn trots periodvis mycket kaos i livet. Övningarna ger tid för återhämtning och att bara få vara i kontakt med sig själv.

Jag är utbildad personalvetare, Certifierad Massör och Diplomerad Massageterapeut via Medicinskt Kursforum, Andningsmassör och andningsinstruktör enligt Lotorpsmetiden samt Medicinsk yoga instruktör via IMY med basmedicinska kunskaper.
 
Vi bjuder på fika och lite ätbart mellan 18 och 18.30 då Mikaela sätter igång.

Gäller enbart medlemmar:
__________________________
Kursen kommer att kosta varje deltagare 200:-. Beloppet sätts in på AnBos:
PG konto 14 25 69 – 3. Skriv ”mindfulness” i anteckningsfältet.
__________________________

Vi har en begränsning på max 15 personer som sagts tidigare så skynda på med anmälan. Skicka gärna ett mail (om du har) att du är på ”G”, till claes.akerstrom@gmail.com. Vid en överteckning så prioriterar vi efter anmälningstiden.

Hälsningar

Anhörigförening Borderline
/Claes Åkerström
ordf.


1 kommentar

Anbo-admin · 2015-02-15 kl. 12:57

Kommentar
”Jag har varit medlem tidigare men har gjort ett uppehåll några år då jag bl.a. arbetat utomlands. Jag är nu pensionär och har nyligen betalt in medlemsavgiften. Jag skulle gärna vilja delta i kursen om Mindfulness om det finns plats. Missade tyvärr första öppet hus i år men kommer försöka delta i kommande. Vänliga hälsningar.”

Skicka ett mail till Claes.akerstrom@gmail.com. Välkommen till kommande Öppna hus.

Mvh
Adam

Kommentarer är stängda.